Classic roulette strategie

Classic roulette strategie

Als je online gaat gokken speel je natuurlijk mee om te winnen. Er zijn verschillende manieren om het spel te winnen. Dit kan met geluk of met een classic roulette strategie. Wij geven je de meeste kans om te winnen door een strategie toe te passen. Dit is een speciale tactiek die je kan gebruiken om te winnen. Er zijn verschillende wiskundige die technieken uitgedacht hebben en gepubliceerd. Een aantal ervan zijn zeer succesvol. De kans dat je hiermee wint is groter, dan dat je gewoon een gokje waagt. Een aantal strategieën hebben we voor je op een rijtje gezet.

Test de strategie hier uit

De eenvoudigste tactiek is en blijft Martingale!

Als je gebruik gaat maken van een classic roulette strategie als Martingale zijn er eigenlijk drie voorwaarden. De eerste is dat je een groot budget moet hebben. De tweede is dat je aan een tafel moet zitten met een hoog limiet en de derde is dat je veel vertrouwen in de strategie hebt. Bij deze strategie speel je alleen met de enkelvoudige kansen. Je kiest bijvoorbeeld voor even of oneven. Je hebt een goed gevoel bij de even getallen vanavond. Hier zet je de minimale inzet van de tafel in. De kans is groot dat dit € 1 is. Het getal wordt getrokken en is 21. Helaas dit is oneven.

Je verdubbeld nu je inzet naar € 2. Het volgende getal is 3. Het is nu belangrijk dat je vol blijft houden bij even. Als je switcht is er een kans dat net even valt. Dit is de discipline die je nodig hebt om te winnen. Je blijft net zolang verdubbelen tot je wint. Dit is de reden dat je een groot budget nodig hebt en een hoog limiet roulette tafel. Als je gewonnen hebt begin je weer met de minimale inzet. Als je de ruimte hebt om te verdubbelen win je altijd minimaal je begin inzet als winst.

Inzetten volgens het Fibonacci systeem

Inzetten met fibonacci

Een alternatief voor Martingale is het Fibonacci systeem. Dit is een wiskundig stelsel waarbij je volgens een bepaalt schema gaat inzetten. Door het schema aan te houden zou je in theorie altijd winst moeten maken. Het voordeel van Fibonacci vergeleken met Martingale is dat je inzet niet te snel te hoog oploopt. Dit systeem speel je ook met enkelvoudige kansen zoals bijvoorbeeld een inzet op zwart. Je bepaalt je inzet aan de hand van een Fibonacci reeks.

Het is handig om de reeks vooraf op te schrijven anders raak je in de war wat de volgende stap is. Een voorbeeldreeks is: 10, 10, 20, 30, 50, 80, 130. Als je verliest ga je naar de volgende stap in de reeks. De eerste ronde zet je dus € 10, verlies je? Dan zet je opnieuw € 10 in. Verlies je opnieuw? Dan zet je nu € 20 in. Win je? Dan ga je twee stappen terug in de reeks. Het voordeel van Fibonacci is dat je niet zo snel aan je inzetlimiet komt. Ideaal voor classic roulette.

One Hit Wonder blijft succesvol onder spelers!

Wiskundige strategieën klinken al snel vrij ingewikkeld. Dit is niet zo heel gek want het is even wennen voor je de spelregels en een strategie onder de knie hebt. Een alternatief is de one hit wonder. Hierbij zet je gewoon een fiche in op jouw geluksgetal. Je blijft elke ronde aan dit getal vasthouden en je wijkt niet af. Je kan het 36 keer fout hebben voordat je verliest. Als je het goed hebt win je namelijk 35 keer je inzet terug. Eigenlijk is dit een methode die veel spelers toepassen als ze een gokje wagen in het casino. Ze zetten gewoon in op hun favoriete nummer en dankzij hun discipline winnen ze een leuk geldbedrag. Als je wint is het wel slim om van nummer te veranderen. De kans dat het nummer nog een keer valt is klein.

18plus
© 2023 | Classic roulette
€250 + 0 FS